Δικαιώματα & Υποχρεώσεις

Το δικό μου θέλω να είναι σοκολατένιο(14/04/2009)

Αναπαραγωγή του βίντεο

Το Πάσχα πολλοί γονείς παίρνουν ένα κουνελάκι σαν δώρο για το παιδί τους. Σήμερα θα σας πείσουμε να μην πάρετε ζωντανό κουνέλι στο παιδί σας αλλά να προτιμήσετε λούτρινο, ή ακόμα καλύτερα, σοκολατένιο!

Το κουνελάκι είναι ένα ζωντανό ζωάκι που έχει ανάγκη από φροντίδα, χρειάζεται συντήρηση και μπορεί να ζήσει μέχρι και 10-12 χρόνια! Αυτό σημαίνει ότι πριν αγοράσετε ένα κουνέλι, θα πρέπει να έχετε σκεφτεί σοβαρά, το πώς θα το περιποιηθείτε σωστά όλα αυτά τα χρόνια και όχι μόνο μέχρι να περάσει το Πάσχα.

Συνήθως οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν εκ των προτέρων πόση δουλειά, έξοδα και χρόνο απαιτεί η συντήρηση ενός κουνελιού, όμως ο οργανισμός διάσωσης “House Rabbit Society” πληροφορεί ότι λαμβάνει τουλάχιστον 30 τηλεφωνήματα κάθε μήνα από ανθρώπους που θέλουν να δώσουν τα κουνέλια τους. Η πλειοψηφία αυτών, το αγόρασαν σαν δώρο για κάποιο παιδί το Πάσχα.

Αυτό το πρόβλημα, οδήγησε σε μία καμπάνια με σύνθημα «Το δικό μου θέλω να είναι σοκολατένιο». Η συγκεκριμένη καμπάνια, προωθεί την καλύτερη κατανόηση των κουνελιών με τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, μεταδίδοντας γνώση και αναπτύσσοντας την ευαισθησία του κόσμου σχετικά με τα πασχαλινά κουνέλια.

Σχόλια