Παρά Τρίχα Τηλεόραση

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ(02/06/2011)

Summer

Με ένα ολοκαίνουργιο και ολόφρεσκο site σας αποχαιρετάμε για το καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Φθινόπωρο.

Δεν θα σας αφήσουμε βέβαια τελείως παραπονεμένους. Κάθε Σάββατο πρωί στις 9.55 θα βλέπετε τα αγαπημένα σας επεισόδια σε επανάληψη!


Στο μεταξύ θα έχετε όλο τον καιρό να ψαχουλέψετε την νέα μας ιστοσελίδα! Εκτός από τις εκπομπές και τα θέματα και των τεσσάρων κύκλων του Παρά Τρίχα, στο site μας μπορείτε να βρείτε, αλλά και να βάλετε αγγελίες για ζώα που χάθηκαν, βρέθηκαν ή δίνονται προς υιοθεσία!


Ελπίζουμε με τη συνδρομή σας το ανανεωμένο site της εκπομπής να γίνει σημείο συνάντησης με σκοπό ΟΛΑ τα χαμένα ζώα να ξαναβρούν το σπίτι τους και ΟΛΑ τα εγκαταλελειμμένα ζώα ένα ιδανικό σπίτι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Για να αποκτήσει δύναμη και επισκεψιμότητα η μηχανή αναζήτησης και δημιουργίας αγγελιών χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων!


Μπείτε στη ΝΕΑ ιστοσελίδα μας, εγγραφείτε (πανεύκολα) και καταχωρίστε όσες περισσότερες αγγελίες μπορείτε.


Σε κάθε αγγελία έχετε τη δυνατότητα να επισυνάψετε περισσότερες από μια φωτογραφίες.


Επίσης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε την αγγελία σας.


Όσοι πάλι ψάχνετε ένα κατοικίδιο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (αυτό που χάσατε ή αυτό που επιθυμείτε να υιοθετήσετε), μπορείτε με εύκολο τρόπο να εισαγάγετε τα στοιχεία αυτά ως κριτήρια για την αναζήτηση: για παράδειγμα να ψάξουν μόνο για μικρόσωμα ζώα, μόνο για κουτάβια, μόνο για μακρύτριχα κλπ.


Με τον τρόπο αυτό όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ενιαία βάση ζώων (ένα μεγάλο διαδικτυακό καταφύγιο) που θα έχει τη στήριξη του ΣΚΑΪ και της εκπομπής Παρά Τρίχα.


Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνεργασία σας και την προώθηση της ιδέας.


Παρά Τρίχα

Σχόλια