Τελευταία Νέα

2 ευρώ για ένα προσθετικό μέλος για την Άννα!(16/04/2013)

Anna

 

Η  Άννα είναι μια μικροκαμωμένη φοραδίτσα περίπου 18 χρονών που βρέθηκε εγκαταλειμμένη στην πλαγιά ενός βουνού. Οι άνθρωποι που την βρήκαν δεν πίστευαν στα μάτια τους αφού το κάτω σημείο του μπροστινού της ποδιού ήταν ακρωτηριασμένο. Το πιθανότερο να την είχαν δέσει με αλυσίδα και σε κάποια απότομη κίνηση να τραυματίστηκε.

 

Με την βοήθεια του κτηνιάτρου της περιοχής της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και επικοινώνησαν με τον Ε.Σ.Π.Ι. Οργανώθηκε η μεταφορά της στον σύλλογο όπου κάθε μέρα της γίνονται δύο φορές αλλαγές στην πληγή ώστε να θρέψει και να την ετοιμάσουν για να της προσαρμόσουν ένα προσθετικό μέλος.

 

Κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην πονάει και δείχνει να τα καταφέρνει. Έχει φοβερή δύναμη και θέληση για να παλέψει για την ζωή της. Πολλές φορές την βρίσκουν να κοιτάζει τους ελαιώνες από το παράθυρο του στάβλου της. Ο Ε.Σ.Π.Ι. ζητάεΙ την βοήθειά σας για να της χαρίσουμε την ζωή που της αξίζει. Έστω και ένα ευρώ από τον καθένα σας θα μας βοηθήσει πολύ.

 

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TAzpAPVlyYQ

 

Βείτε περισσότερες πληροφορίες και τρόπους για να βοηθήσετε εδώ: http://www.facebook.com/greekhorseprotection.gr , http://www.greekhorseprotection.com/

Σχόλια