Τελευταία Νέα

Έκθεση ΟΚΑ: Γνωρίστε περισσότερες από 70 φυλές σκύλων (06/04/2012)

Oka2

 

Εάν αγαπάτε τους σκύλους και θέλετε να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για αυτούς, το Σαββατοκύριακο ετοιμαστείτε για μία εντυπωσιακή κατάδυση στο μαγευτικό κόσμο της κυνοφιλίας.

Σε μία μόνο ημέρα, στον ίδιο χώρο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε, να αγγίξετε και να συγκρίνετε περισσότερους από 500 σκύλους από 70 διαφορετικές φυλές.

Πού;

Στην έκθεση μοροφολογίας σκύλων που διοργανώνει ο Όμιλος Κυνοφίλων Αθηνών (Ο.Κ.Α.) στο Metropolitan Expo στα Σπάτα.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους: κυνόφιλους, φιλόζωους, λάτρεις των καθαρόαιμων, αλλά και των ημίαιμων, ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σκύλο και ανθρώπους που απλώς θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όλους τους νόμιμους και αξιόπιστους εκτροφείς σκύλων που υπάρχουν στην Ελλάδα, να μιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά, τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε φυλής. Έτσι, θα αποκτήσουν μια πιο σφαιρική άποψη για το σκύλο που θέλουν να αποκτήσουν και θα μπορέσουν να καταλήξουν στη φυλή που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής τους.

Δεν πρόκειται για καλλιστεία, αλλά για έκθεση μορφολογίας, όπου οι σκύλοι κρίνονται βάσει του προτύπου της φυλής τους και ως προς το κατά πόσο πλησιάζουν σε αυτό.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους. Προσοχή: Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε σκύλους εφόσον δεν συμμετέχουν στην έκθεση.

 

31η & 32η Διεθνής Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων

7 & 8 Απριλίου 2012 (10πμ-6μμ)

Επικοινωνία Ο.Κ.Α.: 2299-02.60.27, 6977-33.66.91

Metropolitan Expo, Σπάτα Αττικής (δίπλα στο «Ελ. Βενιζέλος»)

Είσοδος δωρεάν

Την Κυριακή (09:00 - 19:00): Δωρεάν Μεταφορά Από και Προς το Αεροδρόμιο

Πληροφορίες: www.oka.gr, www.metropolitanexpo.gr

Σχόλια